Gemeente zoekt technisch medewerker/werkleider

Het gemeentebestuur is op zoek naar een technisch medewerker-werkleider op C-niveau (m/v). Het betreft een functie in statutair dienstverband van onbepaalde duur met een wekelijkse prestatieopdracht van 38 uur.


 Lees meer

 
Stem op onze Kapellekensboom en geef hem een buiten-gewoon feest cadeau!

Kapellekensboom kreeg een opknapbeurt via het project 'Buitengewone plekjes'. In het kader van dit project gingen de Antwerpse regionale landschappen en Landschapspark Zuidrand afgelopen maanden met de groene bezem doorheen 50 verrommelde plekjes in onze provincie.

 Lees meer

 
Loketten gesloten op vrijdag 6 juni

De zes loketten van het Lokaal Bestuur zijn gesloten op vrijdag 6 juni 2014.

 Lees meer
 
Bioweek van 7 tot 15 juni 2014

De Bioweek is de jaarlijkse grote publiekscampagne van BioForum Vlaanderen die loopt van 7 tot 15 juni 2014. 13 ambassadeurs-ondernemers uit de biosector nodigen het grote publiek uit om de meerwaarde van bio te ontdekken. En zij niet alleen.

 Lees meer

 
Ladies night in de bib op woensdag 18 juni 2014

Voetbal is een feest ... maar niet voor jou? Dan biedt de Herenthoutse bib jou het perfecte avondje uit onder vriendinnen met een doe-het-zelf welnessworkshop, een topfilm op groot scherm, tussendoor een drankje en een knabbeltje en gegarandeerd leute en plezier.

 Lees meer
 
Groepsaankoop zonnepanelen: vrijblijvend inschrijven t.e.m. 12 augustus

Er blijven nog steeds vele vragen over het opwekken van elektriciteit met een eigen installatie. Net daarom wil de provincie met deze groepsaankoop zonnepanelen inwoners maximaal ondersteunen om toch in groene elektriciteit te investeren.

 Lees meer

 

 

Snel verwittigd bij noodsituaties, schrijf in voor alarmeringssysteem BE-ALERT

BE-ALERT is een nieuw alarmeringssysteem dat de bevolking die rechtstreeks betrokken is bij een noodsituatie, sneller en duidelijker verwittigt en zo goed mogelijk informeert. Wil jij bij een noodsituatie een bericht ontvangen via je gsm of vaste telefoon? Schrijf dan in via www.be-alert.be. Het gemeentebestuur roept alvast alle inwoners op om in te schrijven.

 Lees meer